Francuski automat do pieczywa

Francuzi, jak wiemy lubują się w bagietkach, croissantach i ogólnie w pieczywie. Teraz jednak przeszli samych siebie (a nawet Japończyków ;)), dzięki automatowi do świeżego chleba. Tak, pieczywo jest wypiekane w jego wnętrzu po tym jak wrzucisz monetę. Zresztą zobaczcie wideo.

Francuzi, jak wiemy lubują się w bagietkach, croissantach i ogólnie w pieczywie. Teraz jednak przeszli samych siebie (a nawet Japończyków ;)), dzięki automatowi do świeżego chleba. Tak, pieczywo jest wypiekane w jego wnętrzu po tym jak wrzucisz monetę. Zresztą zobaczcie wideo.

Francuzi, jak wiemy lubują się w bagietkach, croissantach i ogólnie w pieczywie. Teraz jednak przeszli samych siebie (a nawet Japończyków ;)), dzięki automatowi do świeżego chleba. Tak, pieczywo jest wypiekane w jego wnętrzu po tym jak wrzucisz monetę. Zresztą zobaczcie wideo.

Całość procesu trwa około półtorej minuty (60 sekund na wypiekanie, 30 sekund na chłodzenie) - od wrzucenia 1 euro do odebrania ciepłego jeszcze chleba. Dzięki dotykowemu ekranowi możemy śledzić dokładnie każdy z etapów wypieku.

Niby fajnie, ale walory smakowe takiego wypieku-instant ponoć pozostawiają jeszcze wiele do życzenia.

Reklama
Geekweek
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy