Co Polacy jedli przed wojną?

Posiłek przy pracy na budowie w 20-leciu międzywojennym
Posiłek przy pracy na budowie w 20-leciu międzywojennymDomena publicznaINTERIA.PL/materiały prasowe
Kolorowa grafika pokazująca rozbiór wołu, bardzo przydatna dla nabierających wprawy gospodyń domowych pochodzi z książki „Praktyczna kuchnia czyli Podręcznik do przyrządzania potraw i legumin” Róży Makarewiczowej
Kolorowa grafika pokazująca rozbiór wołu, bardzo przydatna dla nabierających wprawy gospodyń domowych pochodzi z książki „Praktyczna kuchnia czyli Podręcznik do przyrządzania potraw i legumin” Róży Makarewiczowej Domena publicznaINTERIA.PL/materiały prasowe

Schabowy? To w gruncie rzeczy nowość...

Niesamowita zaradność, wyśmienite potrawy, jedyny w swoim rodzaju smak. Poznaj kobiecą historię przedwojennej Polski w książce Oli Zaprutko-Janickiej pt. „Dwudziestolecie od kuchni”. Kliknij sprawdź
Niesamowita zaradność, wyśmienite potrawy, jedyny w swoim rodzaju smak. Poznaj kobiecą historię przedwojennej Polski w książce Oli Zaprutko-Janickiej pt. „Dwudziestolecie od kuchni”. Kliknij sprawdźINTERIA.PL/materiały prasowe

Mięso się zdarzało

Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?