Każdy kiedyś zjadł owada...

Robak
Robak123RF/PICSEL
Coraz częściej nietypowe jedzenie trafia na nasze stoły
Coraz częściej nietypowe jedzenie trafia na nasze stoły123RF/PICSEL
80 procent ludzi odżywia się owadami. Każdy kiedyś zjadł żywego...
80 procent ludzi odżywia się owadami. Każdy kiedyś zjadł żywego...123RF/PICSEL
"Gdy mięso rekina przyrządzimy w nieodpowiedni sposób, to smakuje jak zelówka" - mówi Bartłomiej Czerwiński.
"Gdy mięso rekina przyrządzimy w nieodpowiedni sposób, to smakuje jak zelówka" - mówi Bartłomiej Czerwiński.123RF/PICSEL
Bartłomiej Czerwiński twierdzi, że najtrudniej jest zrobić kaczkę
Bartłomiej Czerwiński twierdzi, że najtrudniej jest zrobić kaczkę123RF/PICSEL