Bezdymny grill z wulkanu

Pogoda panująca raczej nie zachęca do wspólnego grillowania na łonie natury. Jeśli jesteście fanami potraw pieczonych nad rozżarzonymi węglami nie popadajcie w depresję. Istnieją bowiem rozwiązania pozwalające na zajadanie się karkówką, kiełbaskami i szaszłykami grillowanymi w zwykłych kuchniach .

Pogoda panująca raczej nie zachęca do wspólnego grillowania na łonie natury. Jeśli jesteście fanami potraw pieczonych nad rozżarzonymi węglami nie popadajcie w depresję. Istnieją bowiem rozwiązania pozwalające na zajadanie się karkówką, kiełbaskami i szaszłykami grillowanymi w zwykłych kuchniach .

Pogoda panująca raczej nie zachęca do wspólnego grillowania na łonie natury. Jeśli jesteście fanami potraw pieczonych nad rozżarzonymi węglami nie popadajcie w depresję. Istnieją bowiem rozwiązania pozwalające na zajadanie się karkówką, kiełbaskami i szaszłykami grillowanymi w zwykłych kuchniach.

 

Element to ciekawa propozycja dla miłośników grillowania. Pozwoli ona na dość szybkie i co najważniejsze bezdymne przygotowywanie posiłków na ruszcie, dzięki czemu ta specyficzna patelnia może być stosowana na zwykłych domowych kuchenkach elektrycznych lub gazowych, a nawet w piekarnikach.

Reklama

 

Tajemnicą braku dymu powstającego w czasie grillowania mięsa czy warzyw jest ruszt, który został stworzony ze skały wulkanicznej. Jak przekonuje jego producent jest ona bezpieczna dla zdrowia, nie wydziela żadnych związków chemicznych i zapachów, doskonale oddaje ciepło i co najważniejsze pozwala do minimum ograniczyć dymienie. Ruszt ma regulowaną wysokość, a może być także zupełnie zdemontowany, co pozwoli na dokładne umycie po użyciu. Do zestawu dołączona jest również specjalna łopatka do usuwania tłuszczu. Koszt domowego grilla to 225 dolarów.

 

 

 

Geekweek
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy