Rozkładająca się żywność w przyspieszeniu

Nie raz widzieliście, jak jedzenie się psuje. Zanim sobie o nim przypomnimy, jest już obrośnięte pleśnią. Teraz macie okazję zobaczyć proces gnicia waszego ulubionego jedzonka w dużym przyspieszeniu. Oto jak pachnące owoce zmieniają się w coś nieziemsko śmierdzącego.

Nie raz widzieliście, jak jedzenie się psuje. Zanim sobie o nim przypomnimy, jest już obrośnięte pleśnią. Teraz macie okazję zobaczyć proces gnicia waszego ulubionego jedzonka w dużym przyspieszeniu. Oto jak pachnące owoce zmieniają się w coś nieziemsko śmierdzącego.

Na pierwszy ogień idzie soczysty arbuz:

Teraz pora na żółciutkiego banana:

Na koniec słodziutkie truskawki:

Geekweek
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas