Stopione aluminium vs stek

Jesteście ciekawi co się stanie gdy polejemy stek rozgrzanym do ponad 660 stopni Celsjusza (tyle wynosi jego temperatura topnienia) aluminium to polecamy obejrzeć nowe wideo z kanału TheBackyardScientist. Czy metal wypali dziurę w mięsie, a może spłynie po jego powierzchni? Jak głęboko mięso zostanie spalone? Zobaczcie sami.

Jesteście ciekawi co się stanie gdy polejemy stek rozgrzanym do ponad 660 stopni Celsjusza (tyle wynosi jego temperatura topnienia) aluminium to polecamy obejrzeć nowe wideo z kanału TheBackyardScientist. Czy metal wypali dziurę w mięsie, a może spłynie po jego powierzchni? Jak głęboko mięso zostanie spalone? Zobaczcie sami.

Jesteście ciekawi co się stanie gdy polejemy stek rozgrzanym do ponad 660 stopni Celsjusza (tyle wynosi jego temperatura topnienia) aluminium to polecamy obejrzeć nowe wideo z kanału TheBackyardScientist. Czy metal wypali dziurę w mięsie, a może spłynie po jego powierzchni? Jak głęboko mięso zostanie spalone? Zobaczcie sami.

Nie próbujcie tego w domu, a na pewno odradzamy jedzenie steków przyrządzonych w taki sposób - aluminium nie jest dobre dla naszego zdrowia.

Geekweek
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy