W tym jest haczyk! Czyli wszystko, co o rybach wiedzieć powinieneś

Naprawdę świeży halibut, to taki, którego wyciąga się z wody, nie z lodu
Naprawdę świeży halibut, to taki, którego wyciąga się z wody, nie z lodu123RF/PICSEL
Niezwykle trudno jest znaleźć w polskich sklepach świeżą rybę, która dobrze smakowałaby jak należy
Niezwykle trudno jest znaleźć w polskich sklepach świeżą rybę, która dobrze smakowałaby jak należy123RF/PICSEL
Lucjan czerwony jest niezwykle smaczną rybą, jednak po zamrożeniu jej mięso traci wszystkie zalety
Lucjan czerwony jest niezwykle smaczną rybą, jednak po zamrożeniu jej mięso traci wszystkie zalety123RF/PICSEL
Węgorz europejski - tej ryby w ogóle nie powinniśmy jeść
Węgorz europejski - tej ryby w ogóle nie powinniśmy jeśćEast News
Wywiad ukazał się w magazynie Twój STYL Man
Wywiad ukazał się w magazynie Twój STYL Manmateriały prasowe
Twój Styl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?