Tutaj aż chce się napić czegoś mocniejszego

W tym miejscu aż chce się wypić coś mocniejszego na rozgrzanie. W Nowym Jorku otwarto pierwszy lodowy bar. Właściciele wpadli na świetny pomysł zwiększenia sprzedaży mocniejszych trunków. W całym lokalu panuje ujemna temperatura, ściany i bar pokryte są lodem, trzeba siedzieć w kurtkach, a barmani podają alkohol w grubych rękawiczkach. Żeby się rozgrzać trzeba wypić kilka głębszych. Dobra metoda na zwiększenie sprzedaży?

article cover
AFP

Tutaj aż chce się napić czegoś mocniejszego

W tym miejscu aż chce się wypić coś mocniejszego na rozgrzanie. W Nowym Jorku otwarto pierwszy lodowy bar. Właściciele wpadli na świetny pomysł zwiększenia sprzedaży mocniejszych trunków. W całym lokalu panuje ujemna temperatura, ściany i bar pokryte są lodem, trzeba siedzieć w kurtkach, a barmani podają alkohol w grubych rękawiczkach. Żeby się rozgrzać trzeba wypić kilka głębszych. Dobra metoda na zwiększenie sprzedaży?

Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Dla nieodpowiedni ubranych klientów przygotowano kurtkiAFP
Minus 5 Ice BarAFP
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas