Japoński garnek, który sam miesza

O ile łatwiejsze byłoby gotowanie gdyby można było na chwilę odejść od garnka bez obaw, że nasza potrawa się przypali? Nad problemem tym długo rozmyślał pewien japoński dentysta - Hideki Watanabe, aż w końcu udało mu się stworzyć garnek nazwany Kuru-Kuru Nabe, który dzięki unikalnemu kształtowi powoduje, że przy podgrzewaniu jego zawartość sama się miesza.

O ile łatwiejsze byłoby gotowanie gdyby można było na chwilę odejść od garnka bez obaw, że nasza potrawa się przypali? Nad problemem tym długo rozmyślał pewien japoński dentysta - Hideki Watanabe, aż w końcu udało mu się stworzyć garnek nazwany Kuru-Kuru Nabe, który dzięki unikalnemu kształtowi powoduje, że przy podgrzewaniu jego zawartość sama się miesza.

O ile łatwiejsze byłoby gotowanie gdyby można było na chwilę odejść od garnka bez obaw, że nasza potrawa się przypali? Nad problemem tym długo rozmyślał pewien japoński dentysta - Hideki Watanabe, aż w końcu udało mu się stworzyć garnek nazwany Kuru-Kuru Nabe, który dzięki unikalnemu kształtowi powoduje, że przy podgrzewaniu jego zawartość sama się miesza.

Dzięki wirowi, który wytwarza się w garnku nie tylko możemy od niego odejść nie myśląc o mieszaniu, lecz także ugotujemy makaron/ryż/cokolwiek (zapewne nie będzie on działał z gęstymi potrawami, ale do zup nada się idealnie) dużo szybciej.

Reklama
Geekweek
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy