Dlaczego jedzenie w samolotach smakuje tak beznadziejnie?

Jedzenie w samolocie. Dlaczego smakuje tak beznadziejnie?
Jedzenie w samolocie. Dlaczego smakuje tak beznadziejnie?Dawid SzafraniakINTERIA.PL

Spis treści:

  1. Jedzenie w samolocie. Co tym razem?
  2. Szybciej niż fast-food
  3. Fizyka psuje smak
  4. Zalej wszystko sosem
  5. Klasa biznes? To jest życie

Jedzenie w samolocie. Co tym razem?

Szybciej niż fast-food

Podczas gdy jedzenie w samolocie przygotowywane jest w sposób podobny do przygotowywania i dostarczania fast foodów, stewardessy muszą obsłużyć większą liczbę osób w krótszym czasie niż w restauracjach typu fast food.
Guillaume de Syon, profesor w Albright College w Pensylwanii

Fizyka psuje smak

Zalej wszystko sosem

Klasa biznes? To jest życie

Legenda o potworze z Loch Ness wciąż żywaDeutsche Welle