Chmielowa podróż do źródeł piwa. Pić, nie umierać!

Każda z tych beczek zawiera dokładnie 38 hektolitrów świeżego, zimnego piwa...
Każda z tych beczek zawiera dokładnie 38 hektolitrów świeżego, zimnego piwa...Rafał WalerowskiINTERIA.PL

Ulubiona knajpa piłkarzy

Browar z widokiem na stadion
Browar z widokiem na stadionINTERIA.PL
To tutaj serwują świeże, niefiltrowane piwo Pilsner Urquell
To tutaj serwują świeże, niefiltrowane piwo Pilsner UrquellRafał WalerowskiINTERIA.PL

Rżnięte? Wszystkiego trzeba spróbować

Tak biesiadowałem i ja...
Tak biesiadowałem i ja...INTERIA.PL
Pavel Pruchta w akcji. Mistrz uczy, jak nalewać Pilsnera na cztery różne sposoby
Pavel Pruchta w akcji. Mistrz uczy, jak nalewać Pilsnera na cztery różne sposobyRafał WalerowskiINTERIA.PL

Latarnia morska pośrodku browaru

Beczki produkowane dziś niewiele różnią się od tych używanych na początku XX wieku
Beczki produkowane dziś niewiele różnią się od tych używanych na początku XX wiekuArchiwum Pilsner Urquellmateriały prasowe

Kufel napełniony przez mistrza

Zegar piwny w browarze Pilsnera pokazuje ile półlitrowych butelek wyprodukowano tu od 170 lat
Zegar piwny w browarze Pilsnera pokazuje ile półlitrowych butelek wyprodukowano tu od 170 latRafał WalerowskiINTERIA.PL