Palisz w kominku? Już zadbaj o aromatyczną rozpałkę

Palenie w kominku może być jeszcze przyjemniejsze. Kluczem jest odpowiednia rozpałka
Palenie w kominku może być jeszcze przyjemniejsze. Kluczem jest odpowiednia rozpałka123RF/PICSEL

Pachnące drewno

 drewno drzew owocowych, takich jak jabłoń, wiśnia, grusza, figa i śliwa, wydziela delikatną, subtelnie słodką woń
drewno drzew owocowych, takich jak jabłoń, wiśnia, grusza, figa i śliwa, wydziela delikatną, subtelnie słodką woń123RF/PICSEL

Sosnowe szyszki

Szyszki sosny są świetną rozpałką
Szyszki sosny są świetną rozpałką123RF/PICSEL

Ziołowe pęczki

Skórki cytrusów i przyprawy korzenne

Do własnoręcznie przygotowanej aromatycznej podpałki przyda się kora cynamonu
Do własnoręcznie przygotowanej aromatycznej podpałki przyda się kora cynamonu123RF/PICSEL

Aromatyczna podpałka

Świetnym dodatkiem do podpałki będzie także elejek eteryczny
Świetnym dodatkiem do podpałki będzie także elejek eteryczny123RF/PICSEL

Olejki eteryczne

Jak rozpalić ognisko, czyli rzecz o drewnie, rozpałce i ogniu
Jak rozpalić ognisko, czyli rzecz o drewnie, rozpałce i ogniumateriały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?