Przejdź na stronę główną INTERIA.PLGeekweek w INTERIA.PL - technologie, nauka, lifestyle i podróże
  1. Technologia
  2. Gadżety
  3. Bezpieczeństwo
  4. Militaria
  5. Mobile
  6. Transport
  7. PC
  8. Akcesoria
  9. Internet
  10. Testy
  11. Streaming
  12. Sztuczna Inteligencja
  13. Marki i Produkty
  14. Nauka
  15. Kosmos
  16. Ekotechnologia
  17. Medycyna
  18. Meteorologia
  19. Technauka
  20. Historia
  21. Przyroda
  22. Lifestyle
  23. Filmy
  24. Podróże
  25. Sport
  26. Styl Życia
  27. Sztuka
  28. Żywność
  29. GeekExtra
  30. Galerie
  31. Quizy
  32. Raporty
  33. Technologia
  34. Gadżety
  35. Bezpieczeństwo
  36. Militaria
  37. Mobile
  38. Transport
  39. PC
  40. Akcesoria
  41. Internet
  42. Testy
  43. Streaming
  44. Sztuczna Inteligencja
  45. Marki i Produkty
  46. Nauka
  47. Kosmos
  48. Ekotechnologia
  49. Medycyna
  50. Meteorologia
  51. Technauka
  52. Historia
  53. Przyroda
  54. Lifestyle
  55. Filmy
  56. Podróże
  57. Sport
  58. Styl Życia
  59. Sztuka
  60. Żywność
  61. GeekExtra
  62. Galerie
  63. Quizy
  64. Raporty
  1. Interia
  2. geekweek
  3. Żywność

Żywność


Baskijska kuchnia opiera się na atlantyckich owocach morza
Żywność

Kuchnia baskijska. Bogaty smak oceanu

Wołowina z warzywami w japońskim stylu to świetne danie, które można przygotować w 10 minut
Żywność

Wołowina z imbirem. Danie w 10 minut

Prawdopodobnie najbardziej obrzydliwa kanapka na świecie
Żywność

Prawdopodobnie najbardziej obrzydliwa kanapka na świecie

Niedoceniany przez wielu burak zasługuje na miano "superwarzywa"
Lifestyle

Burak: Polski superfood

Aglio, olio e peperoncino to najprostsza wersja słynnego włoskiego makaronu
Żywność

Aglio olio e peperoncino. Najprostszy makaron

Frytki z batatów to dobry pomysł na przekąskę
Żywność

Prosty przepis na idealne frytki z batatów



Domowy burger w niczym nie będzie ustępował temu z restauracji!
Żywność

Domowy burger. Jak zrobić to dobrze?

Kurczak i ognisko to bardzo dobre połączenie
Żywność

Czas na ognisko: Kurczak pieczony w glinie

Grillowane ozorki i wątroba
Żywność

Męska kuchnia: Koszerne cielęce ozorki

Tank Burger z Burger Kinga
Żywność

​Czarny burger z World of Tanks

Mus z warzyw może być ciekawą alternatywą
Żywność

Wegański smalec z porów i gruszek

Grzyby można przyrządzić na wiele sposobów
Żywność

Trzy szybkie i proste dania z grzybami w roli głównej

Śledź niekoniecznie musi być tylko w cebulce i oleju
Żywność

Śledzik raz, a najlepiej... trzy razy, poproszę

Odważysz się spróbować?
Żywność

Najostrzejsze curry, jakie możesz kupić w supermarkecie

Kuchnia niemiecka postrzegana jest głównie przez pryzmat kilku stereotypów
Żywność

Kuchnia niemiecka. Jaka jest naprawdę?

Jagnięce mózgi są bardzo popularne na Bałkanach
Żywność

Męska kuchnia. Jagnięce mózgi z grilla

Liście jarmużu
Żywność

Wielka moc jarmużu. Banalny przepis na smaczną tartę

Wołowe jądra z rusztu to prawczywy przysmak
Żywność

Męska kuchnia. Bycze jądra z rusztu

Pieczone wieprzowe uszy są jedną z najlepszych przekąsek do piwa
Żywność

Męska kuchnia. Świńskie uszy do piwa

Mieszkańcy Segowii mają ogromny szacunek dla spożywanych przez nich zwierząt
Żywność

Cochinillo. Hiszpańskie pieczone prosiaczki

Przygotowanie koktajlu zajmie wam kilka minut
Żywność

Wzmocnij się jesienią. Pięć przepisów na smaczne i zdrowe smoothie

Grillowanego łososia wystarczy polać sosem i podać z ciepłymi bułeczkami
Żywność

Łosoś w brzoskwiniach. Danie, które przedłuża życie

Currywurst stał się symbolem odbudowy Niemiec po przegranej wojnie
Żywność

Currywurst. Niemiecka kiełbasa na polskim stole

"Pie Face"
Żywność

Kanapka - symbol Manchesteru. Dałbyś jej radę?

Tradycyjna kuchnia Sardynii łączy w sobie to co najlepsze
Żywność

Dieta na długowieczność. Recepta z Sardynii

Zupa niekoniecznie musi być naszym wrogiem podczas trzymania ścisłej diety
Żywność

Osiem zasad zdrowej zupy. To nie tylko zbędne kalorie!

Najbardziej znanym w Polsce daniem kuchni chińskiej jest kurczak słodko-kwaśny. Ma on jednak niewiele wspólnego z oryginalnym daniem
Żywność

Kuchnia chińska. Tradycja pięciu smaków

Najważniejszym jest dobór mięsa najlepszej jakości
Żywność

Polędwica wieprzowa. Wykwintne danie w 20 minut

Wędzenie to jedna z najstarszych metod utrzymywania świeżości ryb
Żywność

Wędzenie. Aromatyczna męska kuchnia

Łap za cukinię i do dzieła
Żywność

Papardelle z cukinią. Zdrowy i lekki posiłek po treningu

Dolina Pięknej Pani żyje pełnią życia przez całą dobę
Żywność

Bogracz w Dolinie Pięknej Pani. Węgierski kociołek pełen mięsa

Zdrową granolę możesz przyrządzić samemu
Żywność

Domowa granola. Zacznij dzień od zdrowego śniadania

Z solanką jest jak z bigosem. W każdym domu robi się ją inaczej
Żywność

Solanka. Smak rosyjskiej kuchni

Szykuje się kolejny potop. Tym razem Szwedzi będą próbowali nas podbić swoimi burgerami
Żywność

Zjadłem szwedzkiego burgera i zmieniłem świat na lepsze

Nie ma nic lepszego na kaca, niż rosół
Żywność

Najtrudniejsza ze sztuk. Tajemnica idealnego bulionu

Kaczka powraca do łask na polskich stołach
Żywność

Pieczona kaczka. Francuski przepis na obiad

Kuchnia węgierska jest jedną z najlepszych w Europie
Żywność

Weekend na Węgrzech, czyli jak przytyć w 3 dni

Czy burgery zrobione z mięsa larw owadów okażą się hitem?
Żywność

Hamburger zrobiony z owadów? Czemu nie!

  • Poprzednia
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.